Tvorba webových stránek

V tvorbě webových stránek máme již dlouhodobou praxi a na základě zkušeností vytváříme projekty špičkové kvality. Víme, že každý projekt je jedinečný a tak k webovým stránkám také přistupujeme, individuálně dle konkrétních potřeb a cílů projektu.

WWW stránky tvoříme dle moderních standardů s důrazem na kvalitu zdrojového kódu a uživatelskou přívětivost. Cílem je dostat vašeho zákazníka přímo tam, kam potřebujete, ať už jde o stránku s poptávkou, nebo kontaktní formulář.

 

 

Moderní webové stránky a jejich možnosti

Moderní webové stránky mají několik specifik, které běžně splňují:

  • mají neotřelý a přehledný design
  • obsahují tzv. call-to-action prvky
  • jsou SEO friendly, tedy optimalizované pro vyhledávače
  • jsou user friendly, kladou důraz na uživatele
  • jsou optimalizované pro mobilní telefony a tablety
    (mají tzv. responsivní nebo adaptivní design)

 

 

Webové stránky a webdesign

Vzhled webové stránky může být důležitější, než se na první pohled zdá. Vyhněte se stereotypním šablonám a volte spíše nápadité, jednoduché a přehledné grafické prvky. Ať už máte  zájem o nějaké již hotové téma, nebo zpracování kompletní grafické podoby, vždy se zamyslete, kde je zlom, ve kterém daná grafika už odvádí pozornost uživatele natolik, že by mohl odejít. Proč? Často, díky úchvatné grafice, lidé zapomínají, proč na stránky přišli a prostě odejdou.

Jako odborníci vám s otázkami grafického designu rádi pomůžeme a společnými silami vytvoříme chytlavé a cílené stránky tak, aby vaši uživatelé našli to, co na stránkách hledají.

 

 

Webové stránky a SEO

Pokud plánujete nové stránky, myslete dopředu, marketingové rozhodnutí o tom, na co a jak se zaměřit by mělo přicházet první. Stanovte si cíle, klíčové body, které pomohou ověřit, že se k cíli blížíte a naplánujte celou cestu k cíli. Podle tohoto záměru pak budujte webové stránky a hlavně jejich obsah. Pokud si s obsahem nevíte rady, zde pomůže profesionální copywriter. Není to sice levná záležitost, perfektně o tom píše ottocopy, ale investice do kvalitního copy se vyplatí, pokud máte opravdu co svým zákazníkům nabídnout.

Potřebujete pomoc s texty, optimalizací a celkově s plánem, jak uspět na internetovém trhu? Obraťte se na nás a společnými silami připravíme plán realizace.